Soma77's Portal - Human Touch

Psykoterapi efter utmattning

Posted Feb. 9, 2018, 3:44 p.m. By soma77 Tags: Hälsa

Det är många som blir utbrända just nu och som känner en utmattning som gör att dom inte kan göra så mycket som dom har gjort innan. Ja då behöver dom ta det lite lugnare kanske bli sjukskriva och så vidare. Det behövs också en förändring i livet så att man inte behöver stressa så mycket att få till en bättre vardag som fungerar och som gör att man inte känner samma stress. Eller byta jobb om det är nåt som är en triggande faktor som gör att det behövs en förändring.

Sen kan man behöva proffshjälp 

Ja det kan vara så att man behöver ta hjälp med  psykoterapi hos Harmonihuset för att få prata med någon som har bra verktyg hur man ska kunna ta sig ur ett sånt problem och känna att man får kontroll över situationen som gör att man kan komma vidare och må bättre.
Ja det behövs lite hjälp ibland och då så måste man ta den och få den hjälpen för att man ska kunna komma vidare och må bra igen och på så sätt kunna göra allt som man behöver göra.
Ja det är bra att det finns bra hjälp att få så att man kan känna att det blir bättre och roligare igen, för et är inget som man ska skämmas över för det är något som förmodligen kommer hända dom flesta nån gång i livet och då behöver man få lite hjälp så att man kan få bättre balans i livet så att det blir bättre igen. Så det är bra att ta den tid som behövs och se till att man kan komma på fötterna igen, ja det är ju toppen när man kan få den hjälpen och att sen kunna mål bättre igen. Så det är bra att söka upp den hjälpen så att man kan få hjälp i tid.